JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Ulaanbaatar, Mongolië van Maarten en Leonie .. - WaarBenJij.nu JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Ulaanbaatar, Mongolië van Maarten en Leonie .. - WaarBenJij.nu

JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Door: Maarten

Blijf op de hoogte en volg Maarten en Leonie

18 November 2008 | Mongolië, Ulaanbaatar

Hallo trouwe fans,

Vanaf vorige week woensdag tot en met zondag zijn Leonie en ik er even tussenuit geweest.Na 2 1/2maand in de stad gezeten te hebben en onze longen gevuld te hebben met autogassen en stooksmog hadden we wel behoeften aan frisse lucht.We zijn naar terelz national park gegaan en sliepen daar in een ger van Bert.Het was s'nachts -20 en moesten we er dus s'nachts uit om een vuurtje te maken om ons warm te houden.Overdag hebben we veel gewandeld en genoten van de stilte en de rust.Het is daar zo verschrikkelijk mooi dat je het niet kan omschrijven.Maar ik zou Maarten niet zijn om het niet toch te proberen.Weide vlaktes met daar omheen bergen waar nog sneeuw lag en allerlei bomen groeide.Half dichtgevroren stromende riviertjes en hier en daar ook nog sneeuw.De laatste dag voordat we weer gingen nam ik Leonie mee om naar ons inmiddels favoriete plekje te gaan.Onderweg vertelde Leonie mij nog dat ze deze plek nooit meer wou vergeten. Toen we aankwamen op ons favorieten idealistisch plekje nam ik haar mee naar de rivier liep een paar meter de rivier(ijs)op keek om me heen en zag wilde paarden aan de overkant grazen.Daarna zei ik een aantal dingen die ik tussen ons hou en vroeg of ze met me wilde trouwen!!!!
Gelukkig zei ze zonder twijfelen 'ja'en zorgde ze er zo voor dat we dit plekje ook werkelijk nooit zullen vergeten.
Jullie zullen wel begrijpen dat ik super blij ben en gezien mijn enthousiastme wil ik het graag iedereen laten weten of horen.Dus bij deze.
gr:maarten en leonie

ps:Omdat we alleen maar foto's tot 2kb kunnen plaatsen volgen de foto's nog.

• 18 November 2008 - 09:02

Hans Bos:

Hallo jongelui!

Wist niet dat Maarten zo romantisch was........
    Van harte gefeliciteerd!! Is de party ook in Mongolië???

• 18 November 2008 - 09:39

Odiel:

Wat fantastisch mooi!
    Veel liefs

• 18 November 2008 - 09:43

Papa John:

Maarten is hardstikke romantisch en ook nog traditineel. Zondagmiddag rond 3 uur heeft hij zelfs telefonsch om haar hand gevraagd. Veel geluk in Mongolië, geniet va de vele mooie dingen die je ziet en als je het koud krijgt denk je gewoon even aan dat moment op het riviertje. Zeker weten dat het hardverwarmend is.

• 18 November 2008 - 09:45

Papa John:

Vergat even de spellingscontrole. Het is HARTVERWARMEND!!!!

• 18 November 2008 - 11:43

Lidy Van De Merwe:

hartelijk gefeliciteerd !!
    Ik kan me voorstellen hoe je dat deed, Maarten..

• 18 November 2008 - 11:53

Liedje:

Hey Broertje en 'zussie'. Gaaf man!!! Kan ik weer een leuke jurk gaan kopen! Ik blijf nu wel alleen achter :(.
    Ik ben echt blij voor jullie en kan niet wachten tot jullie weer terug zijn.

• 18 November 2008 - 15:45

Hans:

Gefeliciteerd.
    Romantischer kan het gewoon niet.
    Bij een bevroren rivier in het midden van Mongolia!?!?!!?
    Meeste mense doen het over een kaars lichtje met een glas champagne in een duur restaurant in civilisatie!

Heb je de ring niet in de sneeuw verloren?

• 18 November 2008 - 15:59

Kees:

Onwijs gefeliciteerd !!!!!!
    De kogel dan toch eindelijk door de kerk. Heb nu al zin in de trouwerij en vooral het vrijgezellenfeestje, enz.

• 18 November 2008 - 18:25

Netty:

Van harte met jullie voornemen om echt te gaan trouwen, ik dacht dat jullie al getrouwd waren voordat jullie weg gingen. Moeten jullie me toch nog maar eens uitleggen.
    Een romantisch aanzoek is natuurlijk nooit weg. Je kunt er nooit genoeg van krijgen!

• 18 November 2008 - 20:25

Vader En Moeder Van :

Wat een verrassing en wat krijgen we een lieve,leuke schoondochter. Knuffel van ons

• 19 November 2008 - 11:25

Albert En Gusta:

geweldig!!
    met zo'n aanzoek zouden jullie gelijk doorgelaten zijn als kandidaten bij de honeymoonquiz!

van harte gefeliciteerd en in alle opzichten Gods rijke zegen!

• 20 November 2008 - 16:15

Tante Ineke En Carel:

Ik wist niet dat je zo kon schrijven. Dat je lief bent wist ik al wel. Wij zijn heel blij dat je Leonie ten huwelijk hebt gevraagd want het is een hele lieve en mooie meid. Eindelijk weet ik jullie site te vinden en zal zeker nog vaker naar jullie mailen. De foto's vinden wij geweldig en verder zou ik ook nooit meer deze plaats vergeten. Misschien is het wel een beetje het paradijs zo mooi is het daar op dat riviertje. Wens jullie een goede tijd doe Corrie de groeten en heel veel liefs vanuit Nieuwerkerk aan den ijssel. XXXXX

• 22 November 2008 - 03:26

Marjolein:

He Maarten en Leonie,

Van harte gefeliciteerd!! Al een datum geprikt?? ;) Hartstikke leuk om te lezen. Ik wist niet dat jij zo romantisch was. Nog veel plezier daar en kijk uit naar jullie volgende bericht....

Groetjes Marjolein en Bas

• 07 December 2008 - 13:16

Martijn :

nou echt leuk hoor en veel geluk van tijn